robotol.hu
Bővebben
Információkérés
Hasonlók
Kosárba

Ksenia imago wls fehér/kék

Kültéri vezeték nélküli hang- és fényjelző, 868MHz, 100dB, kék prizma, fehér.

Riasztó és Lakásautomatizálás / Hang- és fényjelzők / Vezeték nélküli jelzők

Árak


Az imago kültéri sziréna egy professzionális, egyedülálló kialakítású, rendkívül kompakt és vékony (mindössze 6 cm) kültéri hang- és fényjelző. Csúcstechnológiájának köszönhetően teljesítménycsökkenés nélkül ér el kiváló energia-megtakarítást. Magas hangnyomás, 3W LED-es villogó, 2 LED kiegészítő jelzéshez, nagy hatékonyság alacsony fogyasztással.
A Ksenia Security minden vezeték nélküli eszköze egyedi sorozatszámmal rendelkezik, amelyet a rendszer automatikusan rögzít a telepítés során mind programozási szoftveren, mind a Ksenia ergo sorozatú kezelőkön. Az egyes eszközök jelszintje és a kommunikációs útvonala valós időben jelennek meg, ha több BUS vagy vevőkészülék van.
A Ksenia vezeték nélküli eszközök a legújabb generációjú, 868MHz-es teljesen kétirányú frekvenciasávot használják (minden perifériás eszköz vevőegységként működik, amely lehetővé teszi, hogy minden adatátvitel egy megerősítő üzenetet kapjon, amely lehetővé teszi a fogyasztás optimalizálását és nagyobb megbízhatóságot biztosít a hagyományos rendszerekhez képest).
A kétirányú kommunikációnak köszönhetően a bemenetek konfigurációja közvetlenül a szoftveren keresztül programozható, ugyanúgy mint az összes vezeték nélküli eszköz esetén. Végrehajtja a DPMS tápfelhasználási teljesítmény-szabályozását, beállíthatja milyen időnként ellenőrizze a csatlakoztatott eszközök állapotát 1 perctől maximum 4 óráig, az akkumulátor töltöttségi állapotát leolvashatja.
A kifinomult tápfelhasználási teljesítmény-szabályozás (DPMS - Dynamic Power Management System) csökkenti az interferenciát, maximalizálja az akkumulátor élettartamát és optimalizálja az átviteli teljesítményt a különböző vezeték nélküli eszközök közötti távolságtól függően.
Az egész rendszer maximális védelmét az egyes kommunikációs csomagok saját algoritmussal történő titkosítása biztosítja.
A sziréna működéséért két mikroprocesszor felelős: az egyik a sziréna fő funkcióinak vezérlését látja el, míg a másik az sziréna és a vevőeszköz közötti kommunikáció lebonyolításáért felel.
A sziréna működését két mikrokontroller vezérli: az egyik a vezeték nélküli kommunikációért felelős, míg a másik a sziréna működését vezérli. A mikrokontrollerek állandó szinkronizációban állnak egymással a folyamatos információ-cseréjüknek köszönhetően.
Az imago sziréna használatakor lehetősége van kétfajta táplálási lehetőség közül választani: működtetheti egyrészt nem újratölthető 7.5V 8Ah elemről, illetve külső 9-12VDC tápegységről, amivel párhuzamosan elhelyezhet a szirénában egy 6V 1.2Ah akkumulátort. A szirénában találhazó akkumulátor töltöttségi szintje és az esetleges külső tápellátás állapota folamatos ellenőrzés alatt áll, és bármilyen problémát jelez a központ irányába.

- Dupla mikroprocesszor-vezérelt vezeték nélküli kültéri piezzo-elektromos hang- és fényjelző.
- 868Mhz frekvenciájú.
- Maximális hatótáv: 300m nyílt terepen.
- Kék színű villogó.
- Fényjelzés szuperfényes LED-del.
- Fehér színű, szögletes, kétszeresen szabotázsvédett (nyitás, leszakítás), UV-álló polykarbonát-fém ház.
- Választható 3 illetve 10 perc hosszú hangjelzési mód.
- Jumperrel programozható változat.
- Programozható tamperbeállítás.
- 3 indító bemenet.
- Hangintenzitás: 100dB.
- Működési hőmérséklet: -10°C- +55°C.
- IP43 védettség.
- Tápellátás: akkumulátorról (6VDC, 1.2Ah) és tápegységről (9-12VDC), illetve elempackról (7.5VDC, 8Ah).
- Ház mérete: 195mm x 330mm x 60mm.
- Tömeg: 1200g.
- CE minősítés.
- Megfelel a EN50131-4 minősítésnek.